جراحی بینی و جراحی فک | دلایل جراحی های زیبایی صورت

جراحی های زیبایی صورت جراحی بینی که با عنوان راینوپلاستی نیز شناخته می شود، می تواند تحت بیهوشی عمومی و یا بی حسی موضعی انجام شود که بسته به نوع تکنیک به کار رفته و هم چنین اولیت های بیمار بستگی دارد.

جراحی بینی، جراحی پیچیده ای است که در حدود یک تا دو ساعت به طول می انجامد. جراحی با ایجاد برشی داخل سوراخ های بینی و یا از خارج و اطراف بینی آغاز می شود. برش دوم زمانی استفاده می شود که نیاز به اعمال تغییرات بر روی نوک بینی و یا انجام گرافت غضروف باشد.

اسپلینتی بر روی قسمت خارجی بینی قرار می گیرد تا از فرم جدید بینی و استخوان محافظت به عمل آید. گاهی اسپلینت پلاستیکی نرمی داخل سوراخ های بینی گذاشته می شود تا دیواره جدا کننده دو سوراخ، در جای خود ثابت باقی بمانند.

دلایل انجام جراحی بینی

–           کاهش و یا افزایش اندازه بینی

–           تغییر فرم نوک و یا پل بینی

–           باریک شدن سوراخ های بینی

–           تغییر زاویه ما بین بینی و لب بالا

–           اصلاح نقایص تولد و یا آسیب های وارده به بینی

–           تسکین مشکلات تنفسی

از موارد گفته شده می توانیم به این نتیجه برسیم که جراحی بینی می تواند با هدف زیبایی و یا درمانی انجام شود. در بسیاری از موارد، پزشکان صلاح می دانند انجام این روش جراحی تا زمان کامل شدن رشد استخوان بینی به تعویق بیفتد. سن مناسب جراحی بینی برای دختران چهارده سال و برای پسران کمی دیرتر می باشد.

بعد از پایان جراحی،

بیمار همان روز می تواند به منزل برگردد. بلافاصله بعد از جراحی، صورت و بینی متورم است و کاملا طبیعی است که بیمار احساس درد داشته باشد.

پانسمان داخل بینی سه تا پنج روز بعد از جراحی برداشته می شود و بیمار احساس بهتری خواهد داشت.

دوره نقاهت جراحی در حدود چند هفته است و روند ترمیم به مرور طی خواهد شد. کاملا طبیعی است که نوک بینی تا چند ماه ورم داشته باشد و بیماران باید تا زمان برطرف شدن کامل تورم، برای رسیدن به نتاج نهایی صبر کنند.

  • جراحی فک

فک متشکل از فک بالا (ماگزیلا) و فک پایین (مندیبل) می باشد. در برخی موارد، آرایش فک ها در کودکان کامل طی نمی شود که نتیجه آن کج شدن دندان ها و مشکلات جویدن می باشد.

مشکلات فک عمدتا ارثی هستند، اما می توانند در پی عادات غلط دوران کودکی مانند مکیدن شست دست نیز ایجاد شوند. از جمله مشکلات فک می توان به جلو بودن فک بالا و یا پایین بودن فک پایین اشاره کرد.

از دیگر دلایل انجام جراحی فک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

–           دردهای مزمن فک

–           سردردهای شدید مرتبط با فک درد

–           مشکلات تنفسی و خشکی دهان

–           آپنه انسدادی خواب

–           آسیب های صورت

–           برخی نقایص تولد

کودکان بهترین گزینه برای انجام جراحی فک هستند، چرا که رشد فک شان کامل نشده است. بعد از کامل شدن رشد فک، گزینه های درمان برای ناهنجاری های شدید کمی محدودتر خواهد شد.

در صورتی که جراحی بر روی فک بالا انجام شود، برش هایی در این ناحیه و به منظور تغییر پوزیشن فک زده خواهد شد. بندهایی به دندان وصل می شود تا فک بالا در پوزیشن صحیح قرار بگبرد.

جراحی در فک پایین به منظو اصلاح عقب بودن فک پایین انجام می شود و جراحی به گونه ای است که فک به سمت چجلو و یا عقب کشیده خواهد شد.

برای اصلاح ناهنجاری های فک پایین، می توان از جراحی چانه نیز کمک گرفت. که در بسیاری از موارد، این دو روش به طور همزمان با هم انجام خواهند شد.

بعد از جراحی فک، بیمار باید رژیم غذایی مایعات و مواد غذایی نرم داشته باشد. کاملا طبیعی است که فک بعد از جراحی، ملتهب و متورم باشد و به مرور از میزان التهاب کاسته خواهد شد. بعد از طی شدن روند بهبودی، وضعیت غذا خوردن به روال قبل باز خواهد گشت.

داروهای مسکن و آنتی بیوتیک ها باید طبق دستور پزشک مصرف شوند.

Source: https://www.sutterhealth.org/services/cosmetic-surgery/rhinoplasty-nose

Source: https://www.newmouth.com/orthodontics/treatment/orthognathic-surgery/

پاسخ

14 − 2 =

Call Now Button